---

Informatieavond warmtepompen op maandag 28 oktober

Alles wat je altijd al wilde weten over warmtepompen: de Energiecoöperatie Leur houdt op maandagavond 28 oktober een informatieavond in Sportcentrum Arcus, Wijchen, voor iedereen die eindelijk wel eens het naadje van de kous wil weten over wat “zo’n ding” nu eigenlijk doet en of het ook iets is om serieus te overwegen voor je eigen woning. Geef je komst hier door. Ook voor niet-leden!

---

Inschrijving Twee Wijchense Zonnedaken komt dichterbij

De startdatum voor de inschrijving op het project TWZ, de zonnedaken op 't Achterom en De Suikerberg, is in zicht. Er is een voorkeursleverancier geselecteerd, de gemeente heeft aangegeven op alle gebeiden mee te werken en de provinciale subsidie is aangevraagd. We verwachten nog voor de kerst met de inschrijving te starten. Voordat het zo ver is zullen we al degenen die hun belangstelling hebben aangegeven, net als de leden en nieuwsbriefontvangers tijdig informeren.

---

Econobis: een professionelere administratie

Het bestuur van ECL heeft besloten de online-applicatie Econobis aan te schaffen. Dit is een administratief softwarepakket dat specifiek voor energiecoöperaties is ontworpen. Onze secretaris, Arno Akkermans, is al druk bezig het pakket zich eigen te maken. Zowel de leden- als de projectadministratie zullen overgaan naar Econobis. Dat kan de komende maanden wellicht nog wat 'gedoe' opleveren, maar we proberen ervoor te zorgen dat onze leden er weinig tot niets van zullen merken.

---

Op de agenda

• Informatieavond warmtepompen: maandag 28 oktober 2019 in Sportcentrum Arcus.

• Inschrijving TWZ: begin december 2019.

---